14.3.2011

Huoh... Elämä voittaa, sittenkin! Vähän ehdin jo eilen epäillä...

Oltiin lauantaina liiton kokouksessa, Karin juttuja. Puoli ysiltä oltiin jo Helsingissä. Minä lähdin shoppailemaan ja Kari kokoustamaan.

Kävin Espritin myymälässä, josta tarttui mukaan farkut ja perus valkoinen kauluspaita. Mä niin rakastan Espritin vaatteita ja farkut on aivan must. Harmi vaan, ettei kaikista malleista löydy tarpeeksi pieniä kokoja, ne on pari numeroa muita farkkuja suuremmat, joten mulle riittää 25/30. Sitten ONLYn myymälään, josta löytyi ihana ruskea hame, ja sattuipa olemaan vielä alennuksessakin!
Mutta ihanin paikka oli Funky Ladyn myymälä, sieltä tarttui mukaan 4(!) rintaliivit ja kolmeen niistä sopivat stringitkin. Aivan ihania alusvaatteita, siellä kannattaa käydä, jos alusvaatteita tarvitsee. Todella hyvä palvelukin oli, ja varmasti ovat nyt sopivat. Minulle kun on aina sanottu, että kuppikoko on A niin siellä se olikin jopa D!
Kampaajalla kävin Stockmannin talossa, BeautyHair Sirpa Mansnerilla. Eipä se kovin kummoinen paikka ollut, mutta eipä ihan kalleimmastakaan päästä. Vaikka vieraissa kävinkin, niin palaan kuitenkin ihan omaan kampaamoon seuraavalla kerralla :)

Ilta menikin sitten hyvinkin kosteissa merkeissä, ja kun jostain syystä sitä juotavaa tuli niin montaa eri laatua, niin olo oli eilen sen mukainen... Muistuipahan mieleen, miksi en kovin usein enää ihan känniin asti ole juonut :(
Sitten kuten tavallista, illassa oli myös suurta dramatiikkaa, ja jo maksetun huoneen yöpymisen sijaan ajelimme ukon kanssa peräkkäisillä takseilla kotiin. Muistuipahan mieleen, miksi en kovin usein enää ukon kanssa käy baareissa niin, että ihan kännissä ollaan :( Nyt on kuitenkin jo rauha maassa ja ihmisillä (toivottavasti) hyvä tahto! Kunhan nyt tää krapula poistuu minusta ihan kokonaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti