20.3.2011

Sunnuntai ja kaunis ilma. Minä vaan ihan poikki, räkä valuu ja pää on kipeä.
Eilen olin 6h ylitöissä, ja tänään kummilapsen kanssa synttärilahjaostoksilla. Nyt saan onneksi levätä, huomenna kokoukseen. Tikkurilassa työskentelyssä on se huono puoli, että tulee käytyä Rossossa lounaalla. Perjantainakin olin Tikkurilassa, ja lounaaksi tuli syötyä pannupizzaa broilerilla ja vuohenjuustolla. Sitten kun illalla vielä käytiin perheen kanssa Järvenpään Rossossa, jossa söin alkupalaksi valkosipulileipiä, pääruoaksi broileria ja vielä jälkkäriksi pannacottaa, niin tuli varmaan koko viikon kaloritarpeet kulutettua...
Eilen illalla syötiin kotona fajitaksia. Niiden täytteeksi sai valita kanaa tai jauhelihaa, lisukkeena paistettua paprika-sipulisekoitusta, jäävuorisalaattia, feta- ja tavallista juustoa, tomaattia, ananassalsaa, juustosalsaa ja ranskankermaa. Ja hyvää oli :)
Tänään sitten tosiaankin kaupoilla kahden teinin kanssa, ja samalla käytiin tietysti syömässä. Syötiin Itiksen Fonda del Solissa, jossa otin tapaslautasen; vuohenjuustoleipiä, ranskalaisia ja broileria.
Illalla täytyy syödä vähän kevyemmin. Suunnitelmissa oli tehdä itse pastaa ja siitä lasagnea, mutten taida tästä räkätaudista johtuen väsätä juurikaan mitään, joten täytynee tehdä jokin hätäratkaisu, vaikkapa ihan tavallista makaronia paistetun jauhelihan kanssa... Kuulostaa helpolta ja hyvältä!

Karin mielestä tää mun räkätauti johtuu siitä, että mä pakotin sen torstaina ulos kävelylle. Käveltiin jopa 20 min. Aion pakottaa sen uudestaan, kunhan tämä tauti poistuu minusta!

2 kommenttia:

  1. Hahaa. Ukot vaan kuntokuurille! Uskotko että Linkku on ollut kuukauden tupakoimatta...10 vuoden naputuksen tulos (: Miten sä pysyt mitoissasi jos herkuttelet noin? Meikä syö niin terveellisesti ja silti painon hallinta on vaikeaa...

    VastaaPoista
  2. Niin, Kari on jo ollut 5? 6? vuotta tupakoimatta. Ei uskois miten nää vuodet menee... Kovan työn olet Linkun kanssa tehnyt!
    Pysyn mitoissani välillä paremmin, välillä huonommin ;) Työtähän sekin vaatii, tai sanotaanko vähemmän ja terveellisemmin syömistä aina välillä!

    VastaaPoista