10.4.2011

Tänään on ollut ahkera päivä, aamupäivällä huollettin polkupyöriä, laitettiin ilmaa renkaisiin ja öljyttiin ketjuja. Päivällä ruoaksi laitoin chili con carnea, eilen käytiin taas ulkona syömässä. Tällä kerralla oltiin Amarillossa Porvoossa, alkuruokana koko porukalle sampler platter, pääruokana söin chicken pocketin. Jälkkäriksi otin kolmannen mojiton...

Tänään tunnin treeni, ja puolen tunnin fillarilenkki. Ulkona oli kamala tuuli, mutta muuten on jo niin keväistä!

Illalla laitoin porsaan filettä, sipulilla ja juustolla maustettuja lohkoperunoita (Rainbow), itse tehtyä chili-bearnaisekastiketta sekä papuja. Mmmm... Hyvää!
Chili con carne

Euroshopper-sämpylöitä

Chili-Bearnaisekastike

Lisukkeena papuja

Possunfilettä

Lohkoperunoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti