18.4.2011

Viikonloppu se meni taas vauhdilla!

Lauantaina olin ylitöissä. Menin taas seitsemäksi Sipoon toimistolle, ja aloin puurtamaan. Siinä vaiheessa, kun huomasin, että vaikka kuinka poimin työjonosta töitä, niin jono vaan kasvaa, niin vedin herneen nenään, ja päätin lähteä kotiin... Jotenkin masentaa, kun jonot vaan kasvaa, vaikka kuvittelee tekevänsä ylitöitä! Lähdin sitten yhdeltätoista kotiin.

Kotona söin pienten poikien kanssa, isot lähti viemään mopoautoa Tattarisuolle. Syönnin jälkeen lähdettiin fillarilenkille. Sieltä palattuamme pyörittiin pihalla ja haravoitiin vähän. Päiväkahvien jälkeen lähdettiin kauppaan ostamaan ikkunapesuria, ja palattiin kotiin höyrypesurin kanssa. Sitten taas ruokaa (miten tuntuu siltä että kaikki vaan syö koko ajan???), tosi perusnopeaa täysjyväspagettia ja jauhelihakastiketta (valmista Dolmio tomaatti-valkosipuli pastakastiketta) ja patonkia. Siinä se päivä sitten olikin jo mennyt.

Eilen pesin sitten koko päivän ikkunoita. Aloitin vähän ennen kymmentä, ja lopetin neljältä. Eteisen ikkunat jäi vielä pesemättä, mutta eiköhän nekin tule pääsiäisenä pestyä. Otin verhot alas ja pesin, ja päätin samalla uusia kaikki verhot. Kun pesin viimeistä ikkunaa, niin kiltti lapseni Joel keitti päiväkahvit. Viimeisen ikkunan pestyäni istuin keittiön pöydän ääressä (joka muuten vaihtoi suuntaa, nyt keittiö näyttää ihan uudelta!) ja join ansaittua kahvikupillista. Leo oli välipalaksi ottanut pakastimesta pussillisen vadelmia, ja minä sitten kysymään, että missä vadelmakulho on. No omassa huoneessahan se oli. Käskin tulemaan keittiöön sen kanssa, ja lapsihan teki työtä käskettyä. Siinä se sitten nökötti pöydän päässä kulho kädessä, hetken... Kunnes kulho lipsahti kädestä, ja kaikki vadelmat lattialle, ja mikä pahinta, matolle! Yritin hetken puhdistaa mattoa, ja otin vielä uuden, hienon höyrypesurinkin avuksi. Kunnes luovutin. Ei siitä mitään tullut. Soitin Karille, jona aikana Joel kysyi, saako testata pesuria. Minä sanoin ok, ja siinä sitten seuraava vahinko. Suuttimeen tuleva lisäosa napsahti poikki... Päätin sitten uusia myös matonkin. Täytyy lotota ahkerasti...

Käytiin kuitenkin vielä fillarilenkillä poikien kanssa. Päätin, että mennään joka vapaapäivä lenkki, 7.6km. Pakotan nuo rapakuntoiset tenavat mukaan! Ala-asteikäisiä tenavia, ja niin huono kunto!!! Sitä se koko talven sisällä istuminen teettää. Nyt on uudet kuviot ja uudet kujeet! Tänään olen jo ehtinyt pestä kaikki maljakot. Kyllä kevät on ihmisen parasta aikaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti