6.4.2013

Huh, melkeinpä vuosi on vierähtänyt viimeisestä bloggauksesta... En taida ihan aktiivisin tällä rintamalla olla ;)

Kevättä kohti ollaan kuitenkin menossa, vihdoin viimein, ja keväästä innostuneena olen (taas) aloittanut liikunnan. Tosin hieman ontuen, kun onnistuin saamaan selkäni jumiin ensimmäisten jumppakertojen jälkeen.

Töissäkin on alkanut liikuntaprojekti, jonka on tarkoitus innostaa ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan omasta terveydestään. Projekti alkoi muutama viikko sitten, ja aloitusinfon jälkeen on ollut kehon kuntokartoitus. Hieman pelokkaasti lähdin testiin, mutta tulos olikin positiivisesti yllättävä! Kehoni ikä on vasta 36! Vielä on edessä askelmerkkipäivä ennen henkilökohtaista valmennustapaamista. En ole vielä löytänyt sitä liikuntamuotoa jota jaksaisin aktiivisesti harrastaa vuoden ympäri. Pyöräileminen on sinänsä mukavaa, mutten kyllä halua pyöräillä talvella. Käveleminen on tylsää, siinä ei maisemat vaihdu tarpeeksi nopeasti, ja lenkkeily vaatisi parempaa yleiskuntoa. Olen viime päivinä googlettanut eri kuntosaleja Kerava-Järvenpää-akselilla, ja hinnathan ovat aivan älyttömiä! Mihinkään pitkäaikaiseen jäsenyyteen en aio heti lähteä, sen olen jo kerran kokeillut, ja tappiollehan siinä joutuu... Ehkä valmennustapaamisessa saisin jotain vinkkejä?!?

Kävinpä sitten viikolla lisäksi ikäryhmätarkistuksessa, kun työnantaja sellaisenkin tarjoaa (ja vissiin jopa vaatii?). Otettiin pari putkea verta ja testattiin yhtä ja toista. Arvot ovat kuulemma hyvät, niistä saisin ylioppilaskirjoituksissa laudaturin. Vihanneksia ja hedelmiä tulisi kuitenkin syödä selvästi enemmän, joten siitä innostuneena olen sitten syönyt viikolla parinakin päivänä lounaalla salaattia, ja kotona tein itselleni herne-rucolakeittoa, jota sitten lusikoin parina iltana. Tänään söin herkullisen tomaatti-mozzarellasalaatin, namskis. Se tietenkin harmittaa, kun joutuu tekemään tenaville eri ruoan, mutta en viitsi heitä pakottaa pelkkään salaattiinkaan.

Tomaatti-mozzarellasalaatti
Ehkä bloggauskin saa tästä uuden alun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti