7.4.2013

Missä se kevät oikein viipyy?!?!?
Nyt saisi tulla 10 astetta lämmintä, ja vesisade, niin sulais lumet. Minulle ainakin riittäisi jo... Mutta ei, sääennusteen mukaan lisää lunta tupaan, jossain jopa 10cm...

Kävin poikien kanssa keilaamassa, taas yksi näitä periaatepäätöksiä, kerran viikossa tehdään yhdessä jotain. Ensi viikolla on uintia luvassa, sovittiin päiväksi perjantai. Paitsi että nythän mä sen vasta hokasin... Torstaina on kampaaja, joten uintia alkuviikosta, että värit saa olla pari päivää rauhassa. No, täytyy suostutella pojat lähtemään joku toinen päivä!

Keilaaminen on mukavaa, paitsi että kun on monta suorituspaineista ihmistä mukana, niin huomio kiinnittyy liikakin pisteisiin... Jos se siitä rauhoittusi, kun käydään säännöllisesti usemman kerran?

Leon toiveiden mukaisesti iltaruokana tänään luvassa perunamuusia ja lihapullakastiketta. Ostin kokonaisen kilon jauhelihaa, joten aika monta pullaa tulossa! Riittää alkuviikoksikin, niin ettei tarvitse olla joka ilta laittamassa ruokaa.

Ruoka onkin toinen päätös jonka olen tehnyt. Meillä on syöty talven aikana ihan älyttömästi eineksiä ja puolivalmisteita. Nyt olen parin viikon aikana kokannut joka ilta, tai sitten on syöty jätteitä. Tässä pitää nyt pysyä, ja elää terveellisemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti